Karen Mijnhart

Mijn

ontwerpen

hebben als doel mensen te 

versterken en 

te completeren

Wat je geeft vormt je kwaliteit


Ik begeleid New Professionals bij de vorming van hun identiteit. Daarbij help ik de ondernemer en onderneming op een professioneel hoog niveau te tillen met heldere imago logo’s die terug gaan naar de basis: Jijzelf.

 

Als specialist op het gebied van identiteit vormgeving ontwerp ik logo’s die een unieke aansluiting maken met de persoon en de onderneming zelf. Hiermee maken mijn opdrachtgevers verbinding met hun doelgroep vanuit hun persoonlijke drijfveren en persoonlijke missie. Ik geef ze de visuele stem waardoor ze in staat zijn hun persoonlijke boodschap uit te dragen. In de rol van Grafisch Ontwerper zoek ik binnen al mijn opdrachten naar ontwerp oplossingen die bij dragen aan de ontwikkeling van mijn opdrachtgevers op lange termijn.


Gedreven door mijn belangstelling in ‘wat de mens beweegt’ en gestuurd door kunst in combinatie met psychologie, weet ik me als geen ander te verplaatsen in mijn opdrachtgevers. Ik doorgrond wat er speelt op persoonlijk en zakelijk gebied en zoek naar de essentie die deze twee met elkaar verbind. De kunst zit hem in de vertaalslag naar ontwerp. Hierin breng ik de meest waardevolle informatie terug naar een tijdloos beeld van pure eenvoud.

Foto's  Beate Vieth | Student ArtEZ Graphic Design

Mijn ontwerpen hebben als doel mensen te versterken en te completeren. Ik zie graag dat mensen in hun kracht komen te staan wanneer ze met me werken. Dat ze volledig de volgende stap kunnen zetten in hun ondernemerschap en door groeien op hun nieuwe weg.
En niet alleen New Professionals, ook studenten. Als docent ben ik verbonden aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten Zwolle. Dat ik als ontwerper en docent het vertrouwen krijg om bij te dragen aan ieders ontwikkeling op het gebied van Identiteit geeft me veel voldoening.
Het voedt mijn inspiratie en grote passie betekenisvol te kunnen zijn voor een ander.

Karen Mijnhart

Laten we samen
iets unieks ontwerpen

KAREN MIJNHART

Grafisch Ontwerper / Arnhem

 Studio
Roermondsplein 31

6811 JN Arnhem