Karen Mijnhart

Mijn ontwerpen hebben als doel mensen te versterken, verbeteren of te helen.

Wat je geeft vormt je kwaliteit


Karen begeleid New Professionals bij de vorming van hun identiteit. Daarbij helpt ze de ondernemer en onderneming op een professioneel hoog niveau te tillen met heldere imago logo’s die terug gaan naar de basis.

 

Als specialist op het gebied van identiteit vormgeving ontwerpt Karen logo’s die een unieke aansluiting maken met de persoon en de onderneming zelf. Hiermee maken haar opdrachtgevers verbinding met hun doelgroep vanuit hun persoonlijke drijfveren en persoonlijke missie. Ze geeft ze de visuele stem waardoor ze in staat zijn hun persoonlijke boodschap uit te dragen.

 

Gedreven door haar belangstelling in ‘wat de mens beweegt’ en gestuurd door haar psychologische achtergrond, weet zij zich als de beste te verplaatsen in haar opdrachtgevers. Ze doorgrond wat er speelt op persoonlijk en zakelijk gebied en zoekt naar de essentie die deze twee met elkaar verbind. Haar kunst zit hem in de vertaalslag naar het ontwerp. Ze brengt de meest waardevolle informatie terug in een tijdloos beeld van pure eenvoud.

 

In de rol van Grafisch Ontwerper zoekt Karen binnen al haar opdrachten naar ontwerp oplossingen die bij dragen aan de ontwikkeling van haar opdrachtgevers op lange termijn. 


Karen: "Mijn ontwerpen hebben als doel mensen te helen, verbeteren of versterken. Ik zie graag dat mensen in hun kracht komen te staan wanneer ze met me werken. Dat ze de volgende stap kunnen zetten, los kunnen gaan op hun nieuwe weg. Dat ik als ontwerper het vertrouwen krijg om dit te doen, geeft me energie. Het voedt mijn inspiratie en mijn enorme passie betekenisvol te kunnen zijn voor een ander.”

Karen Mijnhart

Laten we samen
iets unieks ontwerpen

KAREN MIJNHART

Grafisch Ontwerper / Arnhem

 Studio
Roermondplein 31

6811 JN Arnhem